HOME     |     VAREN MET DE SMULVAART     |     PRIJSOVERZICHT     |     FOTO’S     |     CONTACT |  VRIJGEZELLENFEESTEN  |  BEDRIJFSUITJE
Varen in Utrecht, rondvaart met de smulvaart
  een origineel personeelsfeest in Utrecht ...

Bedrijfsuitje organiseren in Utrecht ?

Ga eens iets origineels doen als bedrijfsuitje! Vaar mee met één van de populairste uitjes van dit moment in Utrecht. De smulvaart! Wij varen ieder seizoen vele personeelsuitjes voor kleine en middelgrote bedrijven.

De smulvaart is een ideaal onderdeel van dagje of avond uit met het bedrijf. Kom meevaren met de smulvaart in Utrecht. Uiteraard zijn al onze arrangementen volledig all-in. Eten en drinken is inclusief.

Een bedrijfsuitje op de Utrechtse grachten!

U kunt de smulvaart boeken als bedrijfsuitje , waarbij u alleen eet en drinkt op de smulvaart, maar de smulvaart is ook als onderdeel te boeken van een groter pakket.

In Utrecht zijn genoeg teambuilding en management uitjes te vinden. Sluit de dag eens op een originele manier af, met de smulvaart! In plaats van een terrasje aan het water, neem je een terras op het water! Al varend, vaar je langs alle terrassen die Utrecht rijk is en zie je de stad van een hele andere kant. De tongen komen zeker los op de smulvaart!

Tijdens het varen door Utrecht serveren wij naar wens: een tapas menu, bbq menu of een high tea menu. Al onze menu's zijn inclusief drinken. Bier, Wijn, Rosé, fris..het is allemaal aan boord. Kijk snel bij de gedetailleerde beschrijving van onze menus's en het prijsoverzicht.

Personeelsfeest? Mail de smulvaart!


Reserveer de smulvaart [klik hier]
Algemene Voorwaarden design by: dwachtel